XDZ
XDZ-2
XDZ-3

produk

liyane >>

babagan kita

Bv6VvDGKSfisoy014PQsfA

apa sing kita lakoni

Fuqing King Dnarmsa Spirulina Co., Ltd. didegaké ing taun 1995. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi terintegrasi kanthi riset ilmiah lan pangembangan, riset lan pangembangan bioteknologi mikroalga, pertanian mikroalga, produk pamrosesan mikroalga lan penjualan produk ing omah lan luar negeri. King Dnarmsa duwe pitung basis breeding kanthi area 1 yuta meter persegi, Institut alga lan produk alga - lokakarya pangolahan jero.

liyane >>
Sinau Luwih Luwih

Buletin, informasi paling anyar babagan produk, warta, lan penawaran khusus.

Hubungi Kita
  • Health

    Kesehatan

    Kesehatan saka saben aspek kualitas lan transparansi yaiku saka kapercayan sing kuat. King Dnarmsa mesthi ngupayakake bisnis dhisikan supaya kabeh wong sehat lan bangga.

  • cultivation

    budidaya

    Peternakan kita adoh saka wilayah kutha. Ora ana industri lan pertanian sing abot ing peternakan kasebut. Mula, produk kita bebas saka pestisida, herbisida lan racun-racun liyane.

  • company

    perusahaan

    Minangka perusahaan teknologi tinggi, King Dnarmsa ngedegake 7.000 meter persegi produk alga - lokakarya pangolahan jero ing Kota Fuqing.

aplikasi

  • 1995

    Perusahaan kita didegaké ing 1995.

  • 26

    26 taun pengalaman.

  • 60

    Luwih saka 60 negara lan wilayah.

  • 1000000

    Jembar 1 yuta meter persegi.

warta

Apa Keuntungan Saka Suplemen Vitamin C Chlorella?

Apa Keuntungan Saka Suplemen Vitamin C Chlorella? Chlorella minangka bab sing apik. Vitamin Chlorella minangka salah sawijining suplemen sing alami lan aman, lan kabukten bisa menehi akeh mupangat sing positif kanggo kesehatan sampeyan. Chlorella, sing asale saka rumput laut Closte ...
liyane >>

Suplemen Lengkap - Sunfood Chlorella

Suplemen Lengkap - Sel Tantangan Chlorella Sunfood (SCCs) minangka alternatif liya sing ora beracun kanggo limbah sel fosil, diproses, lan beracun. Sunlar klorida CHLORELLA Apendiks Chlorella, uga dikenal minangka Chlorella lan Chlorex, minangka revolusioner kanthi macem-macem aspek a ...
liyane >>