page_banner

Babagan Kita

Fuqing King Dnarmsa Spirulina Co., Ltd.

Sapa Kita

Fuqing King Dnarmsa Spirulina Co., Ltd. didegaké ing taun 1995. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi terintegrasi kanthi riset ilmiah lan pangembangan, riset lan pangembangan bioteknologi mikroalga, tani mikroalga, pamrosesan jeroan produk mikroalga lan penjualan produk ing omah lan luar negeri. King Dnarmsa duwe pitung basis breeding kanthi area 1 yuta meter persegi, Institut alga lan produk alga - lokakarya pangolahan jero. Sawise pirang-pirang taun budidaya, kita wis ngembangake tablet spirulina, tablet Chlorella, spirulina phycocyanin, polisakarida, permen tablet ganggang, minuman padat ganggang lan jinis produk pamrosesan mikroalga spirulina liyane, produksi spirulina tahunan lan kabeh jinis produk mikroalga luwih akeh saka 2.000 ton.

Minangka perusahaan teknologi tinggi, King Dnarmsa ngedegake 7.000 meter persegi produk alga - lokakarya pangolahan jero ing Kota Fuqing. Kita duwe seri peralatan canggih kayata saringan otomatis, mixer dump-dobel, nggawe tablet otomatis, ngisi kapsul otomatis, pengepakan otomatis lan kode laser. Saka taun 2010, kita wis lulus sertifikasi ISO9001 kalebu sertifikasi sistem mutu internasional 2008 lan sertifikasi lokakarya standar GMP.

1621246316319_0.jpg_w720
1621246665495_0.jpg_w720

Napa Pilih Kita

Kanthi kekuwatan bisnis sing padhet, teknologi pemuliaan sing apik banget, riset ilmiah lan pamrih sing ketat, King Dnarmsa mesthi nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas, dipercaya kanggo konsumen. Wis didol menyang luwih saka 60 negara lan wilayah kalebu Amerika Serikat, Uni Eropa, Kanada, Rusia, Jepang, Korea Selatan kanthi produk bermutu. King Dnarmsa wis dadi salah sawijining eksportir produk spirulina utama ing China, lan uga salah sawijining pabrikan paling gedhe ing industri sing padha.

Kesehatan saka saben aspek kualitas lan transparansi yaiku saka kapercayan sing kuat. King Dnarmsa mesthi ngupayakake bisnis dhisikan supaya kabeh wong sehat lan bangga.