page_banner

produk

Spirulina Biru (Phycocyanin) 2,11oz / 60g

Katrangan singkat:

Spirulina Biru minangka jeneng umum fitokrinin yaiku bubuk biru sing ngandung nutrisi sing dijupuk saka alga ijo biru. Blue spirulina minangka superfood lan pembangkit listrik antioksidan. Iki dianggep minangka panganan super amarga nutrisi kandhel lan sehat banget kanggo sampeyan. Blue Spirulina nyedhiyakake dhukungan kekebalan lan nyerang radikal bebas. Spululina biru cukup populer karo para pelanggan vegan amarga sumber protein vegan sing luar biasa.


Detail Produk

Tag Produk

Sampeyan bakal duwe 3 ons lengkap kanggo eksprimen lan rada suwe.

Pancake Mama Smurf
Rebut campuran pancake favorit lan tambah 2 sendok teh Organik Bulk Murni spirulina biru saben cangkir campuran garing lan aduk kanthi becik. Sampeyan bakal nggawe pancake biru sing nyenengake sing disenengi bocah-bocah saka kabeh umur. Setel jumlah bubuk spirulina biru sing digunakake adhedhasar warna sing dikarepake. .

Gamelan Pisang Spirulina Biru
Es, 1 cangkir susu kacang, 2 pisang, 2 sendok makan yoghurt kosong, sendok teh vanilla, 2 sendok teh spirulina biru, pemanis, campuran banjur dihiasi karo woh-wohan seger lan disajikake.
Blue Spirulina Martini
Ing shaker, tambah es, 2 nembak gin utawa vodka, 2 tembakan vermouth, ½ sendhok teh bubuk spirulina Organik Bulk Pure Organik. Guncang kanthi kuat lan saring menyang gelas martini sing dhuwur utawa es.
3 ons bubuk spirulina biru organik lengkap & * kepuasan 100% utawa garansi dhuwit bali.

Phycocyanin minangka nutrisi alami langka sing mung ana ing cyanobacteria. Gra: pigmen ing cyanobacteria. Sipat: bubuk biru. Bisa larut ing banyu nanging ora larut ing alkohol lan pelumas.

Phycocyanin minangka salah sawijining protein pigmen langka ing alam, ora mung kanthi warna sing cerah, nanging uga protein sing akeh nutrisi. Komposisi asam amino lengkap lan kandungan asam amino sing dibutuhake dhuwur. Ing wiwitan abad kaping 21, fitoksikin digunakake sacara luas minangka pigmen alami tingkat panganan lan kosmetik lan digawe saka obat biokimia ing Eropa lan Amerika Serikat, Jepang lan negara liya.

Amarga kita ing bisnis superfood, produk sing akeh nutrisi lan sehat bisa didhukung. Nanging sing ditemokake yaiku akeh pelanggan seneng karo spirulina biru kanthi warna lan pizzazz sing apik sing ditambahake kanggo panganan, omben-omben lan smoothie. Saka pancake smurf mama sing enak lan nyenengake nganti martin spirulina biru, ana pirang-pirang jinis kreatif sing wis ditemokake wong nggunakake bubuk sulap iki.

1630459492160_0

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita