page_banner

produk

Tablet Chlorella 500mg Sugih karo Vitamin Kekebalan

Katrangan singkat:

Chlorella minangka salah sawijining spesies alga paling tuwa ing saindenging jagad. Kandhutan klorofil paling dhuwur ing tanduran sing dingerteni lan menehi warna ijo tuwa ing klorella. Dadi chlorella ora mung istimewa, nanging uga sustainable banget.

Kita nyebut Chlorella minangka "Multi-Vitamin Alami" amarga nyedhiyakake macem-macem kaluwihan kesehatan. Chlorella diperkaya karo klorofil uga nutrisi liyane sing ora kaetung, tegese bisa menehi mupangat kesehatan kanthi macem-macem cara.


Detail Produk

Tag Produk

MULTI-VITAMIN ALAM- CHLORELLA

Apa Chlorella?

Chlorella minangka salah sawijining spesies alga paling tuwa ing saindenging jagad. Kandhutan klorofil paling dhuwur ing tanduran sing dingerteni lan menehi warna ijo tuwa ing klorella. Dadi chlorella ora mung istimewa, nanging uga sustainable banget.

Kita nyebut Chlorella minangka "Multi-Vitamin Alami" amarga nyedhiyakake macem-macem kaluwihan kesehatan. Chlorella diperkaya karo klorofil uga nutrisi liyane sing ora kaetung, tegese bisa menehi mupangat kesehatan kanthi macem-macem cara.

Wuku utama Chlorella

1. Ndhukung sistem kekebalan awak

2. Sugih karo protein adhedhasar tanduran

3. CGF

Chlorella Growth Factor (CGF) ngemot asam nukleat DNA lan RNA, sing tanggung jawab kanggo regenerasi sel. CGF larut ing banyu lan tanggung jawab kanggo kemampuan Chlorella sing luar biasa kanggo ngobati lan nyegerake awak manungsa, ndandani sel lan jaringan sing rusak, lan ngrangsang tuwuhing sel anyar sing nggawe organisme iki minangka salah sawijining panganan sing paling kuat.

Rekomendasi Dosis lan wektu kanggo njupuk chlorella

Dosis sing beda-beda bisa digunakake kanggo macem-macem wong. Dosis sing bener gumantung karo gaya urip lan pilihan mangan. Biasane, disaranake njupuk 1-3g saben dina lan basis referensi dosis babagan preferensi mangan kaya ing ngisor iki:

T-REX [Carnivore] –3g (6 tablet) Oviraptoridae [Omnivore] - 2g (4 tablet) Brachiosaurus [Herbivore] - 1g (2 Tablet)

Baguse jumlahe sing bakal dijupuk kaping pirang-pirang dina, setengah jam sadurunge mangan, nambah pencernaan lan uga mbantu nyedhot nutrisi kanthi luwih efisien. Utawa, sampeyan bisa njupuk spirulina ing wayah esuk, lan njupuk klorela ing wayah sore kanggo njaga fungsi pencernaan lan turu sing apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita