page_banner

Hubungi Kita

Fuqing King Dnarmsa Spirulina Co., Ltd.

Alamat

No.999 desa Baidu, dalan Longshan, kutha Fuqing, provinsi Fujian, PRChina

Telpon

0086-18065172268

0086- (0) 591-22119566

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita