page_banner

produk

  • Chlorella Tablets 500mg Rich in Immune Vitamins

    Tablet Chlorella 500mg Sugih karo Vitamin Kekebalan

    Chlorella minangka salah sawijining spesies alga paling tuwa ing saindenging jagad. Kandhutan klorofil paling dhuwur ing tanduran sing dingerteni lan menehi warna ijo tuwa ing klorella. Dadi chlorella ora mung istimewa, nanging uga sustainable banget.

    Kita nyebut Chlorella minangka "Multi-Vitamin Alami" amarga nyedhiyakake macem-macem kaluwihan kesehatan. Chlorella diperkaya karo klorofil uga nutrisi liyane sing ora kaetung, tegese bisa menehi mupangat kesehatan kanthi macem-macem cara.
  • Spirulina Powder 4.23oz/120g Rich in Antioxidant

    Powder Spirulina 4,23oz / 120g Sugih Antioksidan

    Spirulina minangka mikroalga ijo-ijo, tuwuh ing banyu seger lan uyah, sing uga minangka salah sawijining bentuk urip paling tuwa ing Bumi. Spirulina minangka alga biru-ijo alami sing akeh nutrisi, lan akeh sumber vitamin, β-karoten, mineral, klorofil, asam gamma-linolenat (GLA) lan protein. Amarga spirulina ngemot nilai nutrisi lan tunjangan kesehatan sing akeh, mula dianggep minangka panganan super sing paling nutrisi ing saindenging jagad.
  • Spirulina Tablets 500mg

    Tablet Spirulina 500mg

    Spirulina minangka mikroalga ijo-ijo, tuwuh ing banyu seger lan uyah, sing uga minangka salah sawijining bentuk urip paling tuwa ing Bumi. Spirulina minangka alga biru-ijo alami sing akeh nutrisi, lan akeh sumber vitamin, β-karoten, mineral, klorofil, asam gamma-linolenat (GLA) lan protein. Amarga spirulina ngemot nilai nutrisi lan tunjangan kesehatan sing akeh, mula dianggep minangka panganan super sing paling nutrisi ing saindenging jagad.
  • Blue Spirulina (Phycocyanin) 2.11oz/60g

    Spirulina Biru (Phycocyanin) 2,11oz / 60g

    Spirulina Biru minangka jeneng umum fitokrinin yaiku bubuk biru sing ngandung nutrisi sing dijupuk saka alga ijo biru. Blue spirulina minangka superfood lan pembangkit listrik antioksidan. Iki dianggep minangka panganan super amarga nutrisi kandhel lan sehat banget kanggo sampeyan. Blue Spirulina nyedhiyakake dhukungan kekebalan lan nyerang radikal bebas. Spululina biru cukup populer karo para pelanggan vegan amarga sumber protein vegan sing luar biasa.