page_banner

Pabrik GMP

Lokakarya sing Disertifikasi GMP

Wiwit taun 2005, King Dnarmsa sukses nggawe lokakarya panganan kesehatan, lokakarya GMP, lokakarya minuman solid / cair, lan lokakarya produk ekstraksi ing Fuzhou lan Danzhou kanggo nguwasani saben link proses saka bahan baku menyang produk rampung. King Dnarmsa duwe lokakarya produksi modern kanthi pemurnian udara nganti kelas 100.000 sing memenuhi standar GMP. Wis lulus sertifikasi ISO9001: 2015, HACCP, BRC, GMP lan registrasi FDA Amerika Serikat.

Produk Spirulina, Chlorella entuk sertifikasi panganan halal HALAL, panganan Yahudi Kosher, produk organik UE, lan produk organik NOP, sing njamin keamanan panganan saka peternakan nganti meja. Utamane, lokakarya panganan kesehatan kalebu lokakarya ekstraksi alga, sel spore -mecah tembok, ultramro-pulverisasi, kapsul keras, softgel, bubuk lan granula.

1618829263771_0.jpg_w540
1618829306306_0.jpg_w540
1618829281569_0.jpg_w540

Lokakarya GMP

King Dnarmsa duwe lokakarya pamroses alga alga 2.000 meter persegi ing Fuqing, provinsi Fujian. Iki dibangun sesuai karo bengkel standar GMP, lan wis lulus sertifikasi lokakarya GMP panganan kesehatan, kanggo melu proses jero Spirulina lan Chlorella.

1621246316319_0.jpg_w720
1621246665495_0.jpg_w720

Workshop Ekstrak

King Dnarmsa nduwe 1.000 meter persegi lokakarya Blue spirulina (phycocyanin) ing provinsi Hainan sing dibangun sesuai karo bengkel standar GMP. Output tahunan bubuk filokianin yaiku 30 ton.