page_banner

Pakurmatan

Pakurmatan

1995 Fuqing King Dnarmsa Spirulina Co., Ltd didegake ing Fuqing City, provinsi Fujian.

Komisi Ilmu lan Teknologi Fuqing 1996 dianugerahi gelar "perusahaan teknologi pribadi luar biasa"

1997 Raja Dnarmsa spirulina disetujoni minangka panganan kesehatan dening Menteri Kesehatan

1998 Sembilan menteri nasional nyetujoni judhul "perusahaan industri Spirulina"

Pamrentah Rakyat Kota Fuqing taun 1999 entuk gelar "unit maju perusahaan inline tahunan"

Komisi Ilmu lan Teknologi Kota Fuzhou 2000 dianugerahi judhul "Pangkalan demonstrasi rencana Spark"

Biro Pajak Lokal Kota Fuqing 2001 dianugerahi gelar "unit integritas pajak"

2002 Ilmu lan Teknologi Nasional dianugerahi judhul "proyek Program Spark nasional" Menangkan gelar "Sepuluh perusahaan berorientasi ekspor ing industri panganan kesehatan China"

Pusat Informasi Statistik Provinsi Fujian 2003 entuk gelar "unit integritas"

2004 Biro Ilmu lan Teknologi Kota Fuzhou dianugerahi gelar "perusahaan ilmu teknologi modern lan teknologi" Bank Pertanian China Fujian cabang menehi gelar "AA + Credit Enterprise"

2005 King Dnarmsa disetujoni dening negara sing nyipta siji-sijine lembaga riset ilmiah spirulina - Institut alga King Dnarmsa. Pamrentah Rakyat Kota Fuqing menehi gelar "Perusahaan teknologi tinggi ing Provinsi Fujian"

2006 Menang Amerika Serikat lan sertifikasi "panganan organik" Uni Eropa Menangkan Sertifikasi Panganan Yahudi Internasional Menangkan sertifikasi panganan Halal Internasional Menangkan sertifikasi FDA AS

2006 ~ 2007 Pamrentah Rakyat Kota Fuqing dianugerahi gelar "integritas beradab ing sektor swasta"

2006 ~ 2008 Pamrentah Rakyat Fuzhou entuk gelar "perusahaan terkemuka"

Asosiasi industri komersial Provinsi Fujian 2008 entuk gelar "unit anggota klompok"

2006 ~ 2008 Pamrentah Rakyat Fuzhou entuk gelar "perusahaan terkemuka"

Asosiasi industri komersial Provinsi Fujian 2008 entuk gelar "unit anggota klompok"

2009 King Dnarmsa nganggo sistem sertifikasi mutu ISO9001: 2000 Provinsi Provinsi Fujian, Administrasi Industri lan Perdagangan dianugerahi judhul "merek terkenal Fujian" dianugerahi gelar kehormatan "Latihan fitness sing ditetepake produk perawatan kesehatan," Paten penemuan nasional menehi gelar "Piranti akuakultur pipa multi-fungsi"

Pamrentah Rakyat Provinsi Fujian 2010 dianugerahi gelar "produk jeneng merek Fujian" King Dnarmsa nggunakake sistem sertifikasi mutuISO9001: 2008 Satuan kerja sama 973 proyek riset ilmiah ing Ilmu Nasional lan Teknologi

2011 "Cara ngolah area spirulina organik akeh" dianugerahi paten penemuan nasional lan menang paten model utilitas

2012 Menang judhul "Fuzhou industri industrialisasi pertanian nomer enem"

King Dnarmsa wigati banget kanggo manajemen perusahaan, kualitas produk lan konstruksi kemampuan inovasi teknologi sains, ngangkat perusahaan teknologi sing dhuwur lan anyar, pusat riset teknologi rekayasa provinsi, workstation ahli, lsp. Judhul kehormatan lan macem-macem merek dagang lan paten properti intelektual liyane.

1618806575711_0.png_w1296
1626165135954_0.jpg_w1296