page_banner

produk

Tablet Olorine Organik Bersertifikat OEM ODM 500mg 1000mg lsp.

Katrangan singkat:

Produk iki minangka zamrud, duwe ambu karakteristik alga, ngemot protein dhuwur, gajih sithik, gula sithik, panas sithik, lan kaluwihan saka kandungan vitamin, mineral sing akeh. Klorella kaya klorofil lan faktor pertumbuhan klorida (CGF), kanthi kabeh jinis asam amino, bisa nyukupi kabutuhan tuwuhing manungsa, lan kewan, minangka sumber protein sel tunggal sing akeh digunakake ing panganan sing sehat lan panganan sing fungsional , duwe pasar jembar.


Detail Produk

Tag Produk

Produk iki minangka zamrud, duwe ambu karakteristik alga, ngemot protein dhuwur, gajih sithik, gula sithik, panas sithik, lan kaluwihan saka kandungan vitamin, mineral sing akeh. Klorella kaya klorofil lan faktor pertumbuhan klorida (CGF), kanthi kabeh jinis asam amino, bisa nyukupi kabutuhan tuwuhing manungsa, lan kewan, minangka sumber protein sel tunggal sing akeh digunakake ing panganan sing sehat lan panganan sing fungsional , duwe pasar jembar.

Suplemen Chlorella Organik (OEM)

Khusus kanggo produksi suplemen perawatan kesehatan suwene 26 taun

Produk

Jeneng Produk Suplemen Chlorella Organik
Bahan aktif Chlorella90%
Formulir Tablet / Solfgel / Kapsul
Werna Syarat ijo utawa pelanggan
Ngisi bobot 250mg, 400mg, 500mg utawa kebutuhan pelanggan
Validitas antarane 2-5 taun

Kerja sama

OEM iya
Desain Logo iya
Formula sing Disesuaikan iya
Jeneng Merek Merek utawa sampeyan yen sampeyan seneng
Cara pambayaran T / T, L / C, Western Union, Awis, Ali escrow lsp.
Pilihan Kemasan Akeh, botol, paket blister utawa kebutuhan pelanggan
Cara ngirim DHL, FedEx, UPS, EMS, TNT, liwat Segara, Kanthi udara
Wektu Pangiriman 15-25 dina sawise pesanan sampeyan dikonfirmasi
Sampel Gratis iya

Panyedhiya

Sertifikasi GMP, HACCP, ISO 9001, ISO 22000, QS
Sertifikasi Organik, Halal, Kosher kasedhiya ing paling produk
Papan Asal Fujian, China (Daratan)
Jeneng Perusahaan Fuqing King Dnarmsa Spirulina Co., Ltd.

Fitur OEM lan ODM:

Keuntungan Label Pribadi KING DNARMSA
1. Lokakarya standar Internasional MPMP
2. Pusat R&D peringkat paling dhuwur ing Asia
3. Lini produksi otomatis maju
4. luwih saka 100 jinis panganan kesehatan sing kasedhiya
5. Hak impor lan ekspor awake dhewe
6. Tim layanan konsultasi merek profesional
7. Layanan tim siji-kanggo-siji


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita