page_banner

produk

OEM ODM Certified Organic Spirulina Tablet 500mg 1000mg lsp.

Katrangan singkat:

Spirulina minangka panganan kesehatan lengkap 100% alkali sing ngemot kabeh 46 nutrisi penting sing dibutuhake kanggo awak manungsa Minangka panganan kesehatan, Spirulina minangka pilihan pisanan kanggo tambahan. Spirulina ngemot protein sayuran sing akeh (60 ~ 70%,), macem-macem Vitamin (Vitamin B 12), sing utamane kurang ing panganan vegetarian. Isine macem-macem mineral (kalebu zat besi, kalium, sodium magnesium, fosfor, kalsium lsp), volume karoten Beta sing nglindhungi sel (5 kali luwih akeh tinimbang wortel, 40 kali luwih akeh tinimbang bayem), volume akeh asam gamma-Linolein (sing bisa nyuda kolesterol lan nyegah penyakit jantung). Yuta-yuta wong nggunakake alga ijo-biru iki ing saindenging jagad lan jumlah sing saya akeh saben dina, Studi bakal dingerteni yen mbantu wong ngobati penyakit wiwit diabetes nganti depresi


Detail Produk

Tag Produk

Spirulina minangka panganan kesehatan lengkap 100% alkali sing ngemot kabeh 46 nutrisi penting sing dibutuhake kanggo awak manungsa Minangka panganan kesehatan, Spirulina minangka pilihan pisanan kanggo tambahan. Spirulina ngemot protein sayuran sing akeh (60 ~ 70%,), macem-macem Vitamin (Vitamin B 12), sing utamane kurang ing panganan vegetarian. Isine macem-macem mineral (kalebu zat besi, kalium, sodium magnesium, fosfor, kalsium lsp), volume karoten Beta sing nglindhungi sel (5 kali luwih akeh tinimbang wortel, 40 kali luwih akeh tinimbang bayem), volume akeh asam gamma-Linolein (sing bisa nyuda kolesterol lan nyegah penyakit jantung). Yuta-yuta wong nggunakake alga ijo-biru iki ing saindenging jagad lan jumlah sing saya akeh saben dina, Studi bakal dingerteni yen mbantu wong ngobati penyakit wiwit diabetes nganti depresi

Aplikasi

1. Sawah panganan
Isine akeh asam amino, vitamin, mineral lan nutrisi liyane, sing bisa mbantu awak kanthi perawatan kesehatan sing luwih apik.
a. Bahan panganan: fitness, bobot awak lan panganan kesehatan kanggo para wong tuwa, wanita lan bocah.
b. Bahan pakan: digunakake kanggo budidaya akuakultur lan ternak.
c. Liyane: pigmen alami, petugas nutrisi.
4. Lapangan farmasi —— Tablet, Kapsul lan Bubuk
Digunakake kanggo kekurangan qi lan getih, dahak, kulit kuning, pusing, lemes anggota awak, kurang napsu, kurang, anemia, lan kurang gizi sawise penyakit kasebut kalebu sindrom ing ndhuwur.
3. Lapangan kosmetik
Bisa menehi nutrisi lan ngobati kulit.

Suplemen Spirulina Organik (OEM)
Khusus kanggo produksi suplemen perawatan kesehatan suwene 26 taun

Produk

Jeneng Produk Suplemen Spirulina Organik
Bahan aktif Spirulina 90%
Formulir Tablet / Solfgel / Kapsul
Werna Syarat ijo utawa pelanggan
Ngisi bobot 250mg, 400mg, 500mg utawa kebutuhan pelanggan
Validitas antarane 2-5 taun

Kerja sama

OEM iya
Desain Logo iya
Formula sing Disesuaikan iya
Jeneng Merek Merek utawa sampeyan yen sampeyan seneng
Cara pambayaran T / T, L / C, Western Union, Awis, Ali escrow lsp.
Pilihan Kemasan Akeh, botol, paket blister utawa kebutuhan pelanggan
Cara ngirim DHL, FedEx, UPS, EMS, TNT, liwat Segara, Kanthi udara
Wektu Pangiriman 15-25 dina sawise pesanan sampeyan dikonfirmasi
Sampel Gratis iya

Panyedhiya

Sertifikasi GMP, HACCP, ISO 9001, ISO 22000, QS
Sertifikasi Organik, Halal, Kosher kasedhiya ing paling produk
Papan Asal Fujian, China (Daratan)
Jeneng Perusahaan Fuqing King Dnarmsa Spirulina Co., Ltd.

Fitur OEM lan ODM:

Keuntungan Label Pribadi KING DNARMSA
1. Lokakarya standar Internasional MPMP
2. Pusat R&D peringkat paling dhuwur ing Asia
3. Lini produksi otomatis maju
4. luwih saka 100 jinis panganan kesehatan sing kasedhiya
5. Hak impor lan ekspor awake dhewe
6. Tim layanan konsultasi merek profesional
7. Layanan tim siji-kanggo-siji


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita