page_banner

produk

  • OEM ODM Certified Organic Chlorella Tablets 500mg 1000mg etc.

    Tablet Olorine Organik Bersertifikat OEM ODM 500mg 1000mg lsp.

    Produk iki minangka zamrud, duwe ambu karakteristik alga, ngemot protein dhuwur, gajih sithik, gula sithik, panas sithik, lan kaluwihan saka kandungan vitamin, mineral sing akeh. Klorella kaya klorofil lan faktor pertumbuhan klorida (CGF), kanthi kabeh jinis asam amino, bisa nyukupi kabutuhan tuwuhing manungsa, lan kewan, minangka sumber protein sel tunggal sing akeh digunakake ing panganan sing sehat lan panganan sing fungsional , duwe pasar jembar.
  • OEM ODM Certified Organic Spirulina Tablets 500mg 1000mg etc.

    OEM ODM Certified Organic Spirulina Tablet 500mg 1000mg lsp.

    Spirulina minangka panganan kesehatan lengkap 100% alkali sing ngemot kabeh 46 nutrisi penting sing dibutuhake kanggo awak manungsa Minangka panganan kesehatan, Spirulina minangka pilihan pisanan kanggo tambahan. Spirulina ngemot protein sayuran sing akeh (60 ~ 70%,), macem-macem Vitamin (Vitamin B 12), sing utamane kurang ing panganan vegetarian. Isine macem-macem mineral (kalebu zat besi, kalium, sodium magnesium, fosfor, kalsium lsp), volume karoten Beta sing nglindhungi sel (5 kali luwih akeh tinimbang wortel, 40 kali luwih akeh tinimbang bayem), volume akeh asam gamma-Linolein (sing bisa nyuda kolesterol lan nyegah penyakit jantung). Yuta-yuta wong nggunakake alga ijo-biru iki ing saindenging jagad lan jumlah sing saya akeh saben dina, Studi bakal dingerteni yen mbantu wong ngobati penyakit wiwit diabetes nganti depresi
  • OEM ODM Certified Organic Spirulina tablets Capsule Softgel Powder etc.

    OEM ODM Certified Organic Spirulina tablet Capsule Softgel Powder lsp.

    Bubuk Spirulina digawe saka spirulina seger kanthi nyemprot, nyaring, lan disinfeksi. Wernane ijo tuwa. Iki minangka panganan suplemen nutrisi alami sing paling nutrisi lan imbang sing ditemokake nganti saiki. Isine protein sing dibutuhake kanggo urip saben dinane, lan kandungan asam amino protein iku seimbang banget, lan ora gampang dipikolehi saka panganan liyane. Lan pencernaane nganti 95%, sing gampang dicerna lan diserep dening awak manungsa.
  • OEM ODM Certified Organic Chlorella Tablet Capsule Softgel Powder etc.

    Powder Softgel Kapsul Organik Organisasi OEM ODM dll.

    Chlorella minangka alga ijo sèl tunggal, kalebu bagean saka kulawarga klorofil filum. Klorella ngemot sepuluh kali jumlah karoten beta sing ditemokake ing wortel lan nduweni kandungan klorofil sing luwih dhuwur tinimbang tanduran liya sing dingerteni. Alga iki sugih karo vitamin B12 lan vitamin B liyane. Iki duwe mupangat kesehatan sing penting kanggo aliran getih sing gegandhengan karo logam abot kanggo nyaring racun saka awak kanthi efisien, mbantu nggawe sel getih sing sirkulasi ing awak lan nambah sistem kekebalan awak. Klorella dinding sel retak alami uga akeh protein, vitamin, mineral, Faktor Wutah Chlorella lan zat-zat liyane sing migunani, minangka pilihan paling apik kanggo vegan kanggo entuk nutrisi sing seimbang saka penawaran alam ibu.