page_banner

Tanduran

Tanduran

Kanthi perkebunan sing apik ing lingkungan sing apik, kita bisa ngasilake bahan baku sing apik lan nggawe produk sing apik.

Peternakan kita adoh saka wilayah kutha. Ora ana industri lan pertanian sing abot ing peternakan kasebut. Mula, produk kita bebas saka pestisida, herbisida lan racun-racun liyane. Banyu sing digunakake kanggo tani spirulina lan klorella asale saka lemah, para pekerja nyoba banyu lemah kaping pirang-pirang saben taun kanggo mesthekake yen banyu ing njero lemah bebas saka polusi. Kita nindakake riset babagan spirulina lan klorela ing kolam budidaya saben tanggal. Spululina lan klorella tuwuh kanthi sehat ing kolam budidaya, tanpa alga sing mbebayani. Sanalika, kita nggawe pengamatan cuaca ing peternakan, nyoba nilai PH lan nilai OD ing saben kolam, lan nggawe rekam trek sing relevan. Cara iki bisa mbantu kita panen spirulina lan klorella sing wis diwasa ing wektu.

King Dnarmsa wis nyiyapake sistem traceability kualitas sing efektif, wiwit budidaya wiji ganggang, budidaya ganggang, panen, ngumbah, ngeringake, ngemas, nyimpen, ngeterake menyang adol ganggang sing nggawe manawa produk sing bakal diwenehake kanthi kualitas apik.

Hainan

Peternakan budidaya umume ana ing propinsi Hainan. Provinsi Hainan ana ing sisih kidul Cina sing ekstrim. Bedane suhu antara musim panas lan musim salju mung sithik. Suhu rata-rata dhuwur. Jam sunar srengenge yaiku 1780-2600 jam saben taun. Radiasi surya 4500-5800 megajoule per meter persegi. Presipitasi tahunan adalah 1500-2500mm. Cuaca ing provinsi Hainan cocog banget kanggo budidaya spirulina lan klorella.

1618752263268_0.png_w720