page_banner

R&D

R&D

Institut Penelitian Alga Fuqing King Dnarmsa Spirulina Co. , Ltd.

Didegaké ing 2011, minangka departemen riset lan pangembangan ganggang profesional sing dadi bawahane King Dnarmsa Spirulina Co. , Ltd., minangka salah sawijining institusi riset alga perusahaan ing saindenging negara saiki. Institusi iki aktif nindakake kerjasama teknis lan ijol-ijolan, kanthi sukses nindakake kerjasama teknis karo perguruan tinggi negeri lan universitas (kayata Universitas Qinghua, Akademi Ilmu Cina, Universitas Fuzhou, Universitas Normal Fujian, Universitas Sains lan Teknologi Huadong, lan liya-liyane) lan riset institusi, entuk Phycocyanin, Polysaccharide lsp akeh prestasi produk lan paten anyar lan hak properti intelektual liyane.

Lembaga riset alga ora mung minangka pihak perusahaan kanggo nindakake pertukaran lan kerja sama, nanging uga duwe tim uji coba lan pemantauan kualitas sing kuat, kanggo njamin stabilitas kualitas produk lan nganyari teknologi produk.

Lembaga riset ganggang King Dnarmsa, minangka salah sawijining institusi panaliti ganggang ing negara kasebut, ora mung ngrampungake akeh masalah teknis ing anakan, produk anyar lan pangembangan proses, nanging uga aktif nindakake kerja sama teknis lan pertukaran. Wis nindakake kerjasama karo universitas terkenal lan institusi riset lan entuk sawetara produk lan paten anyar lan asil properti intelektual liyane.