page_banner

produk

  • Chlorella Tablets 500mg Rich in Immune Vitamins

    Tablet Chlorella 500mg Sugih karo Vitamin Kekebalan

    Chlorella minangka salah sawijining spesies alga paling tuwa ing saindenging jagad. Kandhutan klorofil paling dhuwur ing tanduran sing dingerteni lan menehi warna ijo tuwa ing klorella. Dadi chlorella ora mung istimewa, nanging uga sustainable banget.

    Kita nyebut Chlorella minangka "Multi-Vitamin Alami" amarga nyedhiyakake macem-macem kaluwihan kesehatan. Chlorella diperkaya karo klorofil uga nutrisi liyane sing ora kaetung, tegese bisa menehi mupangat kesehatan kanthi macem-macem cara.
  • Spirulina Powder 4.23oz/120g Rich in Antioxidant

    Powder Spirulina 4,23oz / 120g Sugih Antioksidan

    Spirulina minangka mikroalga ijo-ijo, tuwuh ing banyu seger lan uyah, sing uga minangka salah sawijining bentuk urip paling tuwa ing Bumi. Spirulina minangka alga biru-ijo alami sing akeh nutrisi, lan akeh sumber vitamin, β-karoten, mineral, klorofil, asam gamma-linolenat (GLA) lan protein. Amarga spirulina ngemot nilai nutrisi lan tunjangan kesehatan sing akeh, mula dianggep minangka panganan super sing paling nutrisi ing saindenging jagad.
  • Spirulina Tablets 500mg

    Tablet Spirulina 500mg

    Spirulina minangka mikroalga ijo-ijo, tuwuh ing banyu seger lan uyah, sing uga minangka salah sawijining bentuk urip paling tuwa ing Bumi. Spirulina minangka alga biru-ijo alami sing akeh nutrisi, lan akeh sumber vitamin, β-karoten, mineral, klorofil, asam gamma-linolenat (GLA) lan protein. Amarga spirulina ngemot nilai nutrisi lan tunjangan kesehatan sing akeh, mula dianggep minangka panganan super sing paling nutrisi ing saindenging jagad.
  • Blue Spirulina (Phycocyanin) 2.11oz/60g

    Spirulina Biru (Phycocyanin) 2,11oz / 60g

    Spirulina Biru minangka jeneng umum fitokrinin yaiku bubuk biru sing ngandung nutrisi sing dijupuk saka alga ijo biru. Blue spirulina minangka superfood lan pembangkit listrik antioksidan. Iki dianggep minangka panganan super amarga nutrisi kandhel lan sehat banget kanggo sampeyan. Blue Spirulina nyedhiyakake dhukungan kekebalan lan nyerang radikal bebas. Spululina biru cukup populer karo para pelanggan vegan amarga sumber protein vegan sing luar biasa.
  • OEM ODM Certified Organic Chlorella Tablets 500mg 1000mg etc.

    Tablet Olorine Organik Bersertifikat OEM ODM 500mg 1000mg lsp.

    Produk iki minangka zamrud, duwe ambu karakteristik alga, ngemot protein dhuwur, gajih sithik, gula sithik, panas sithik, lan kaluwihan saka kandungan vitamin, mineral sing akeh. Klorella kaya klorofil lan faktor pertumbuhan klorida (CGF), kanthi kabeh jinis asam amino, bisa nyukupi kabutuhan tuwuhing manungsa, lan kewan, minangka sumber protein sel tunggal sing akeh digunakake ing panganan sing sehat lan panganan sing fungsional , duwe pasar jembar.
  • OEM ODM Certified Organic Spirulina Tablets 500mg 1000mg etc.

    OEM ODM Certified Organic Spirulina Tablet 500mg 1000mg lsp.

    Spirulina minangka panganan kesehatan lengkap 100% alkali sing ngemot kabeh 46 nutrisi penting sing dibutuhake kanggo awak manungsa Minangka panganan kesehatan, Spirulina minangka pilihan pisanan kanggo tambahan. Spirulina ngemot protein sayuran sing akeh (60 ~ 70%,), macem-macem Vitamin (Vitamin B 12), sing utamane kurang ing panganan vegetarian. Isine macem-macem mineral (kalebu zat besi, kalium, sodium magnesium, fosfor, kalsium lsp), volume karoten Beta sing nglindhungi sel (5 kali luwih akeh tinimbang wortel, 40 kali luwih akeh tinimbang bayem), volume akeh asam gamma-Linolein (sing bisa nyuda kolesterol lan nyegah penyakit jantung). Yuta-yuta wong nggunakake alga ijo-biru iki ing saindenging jagad lan jumlah sing saya akeh saben dina, Studi bakal dingerteni yen mbantu wong ngobati penyakit wiwit diabetes nganti depresi
  • Raw material-Animal feed grade Spirulina Powder Rich in Antioxidant, Minerals, Fatty Acids, Fiber and Protein, No Irradiated, No Contaminated, No GMOs

    Bahan baku-Bahan pakan ternak bubuk Spirulina Kaya Antioksidan, Mineral, Asam Lemak, Serat lan Protein, Tanpa Iradiasi, Tanpa Kontaminasi, Ora Ana GMO

    Spirulina minangka jinis tanduran ngisor, kalebu cyanophyta, rivulariaceae. Bakteri kasebut lan bakteri, intraselular dudu inti sejatine, ujar maneh bakteri biru. Struktur sel ganggang ijo biru asli, lan gampang banget, yaiku bumi minangka organisme fotosintetik sing paling wiwitan, ing planet iki dibentuk sajrone 3,5 milyar. Tuwuh ing banyu, ing mikroskop bentuk filamen spiral, mula jenenge.
  • Raw material – Certified Organic Chlorella Powder

    Bahan baku - Powder Klorella Organik sing Disertifikasi

    Produk iki minangka zamrud, duwe ambu karakteristik alga, ngemot protein dhuwur, gajih sithik, gula sithik, panas sithik, lan kaluwihan saka kandungan vitamin, mineral sing akeh. Klorella kaya klorofil lan faktor pertumbuhan klorida (CGF), kanthi kabeh jinis asam amino, bisa nyukupi kabutuhan tuwuhing manungsa, lan kewan, minangka sumber protein sel tunggal sing akeh digunakake ing panganan sing sehat lan panganan sing fungsional , duwe pasar jembar.
  • Certifed Organic Spirulina Powder No GMOs And Vegan Friendly

    Powder Spirulina Organik sing Disertifikasi Ora Ana GMO lan Cocokake Vegan

    Produk iki ijo peteng, duwe ambu karakteristik alga. Produk iki duwe nutrisi lengkap, kandungan protein dhuwur, sugih ing pirang-pirang jinis vitamin, mineral lan unsur tilase liyane sing dibutuhake awak manungsa. Kandhutan lemak lan selulosa sithik, nanging lipid meh kabeh asem lemak tak jenuh sing penting. Kajaba iku, nduweni kandungan zat besi sing bisa nyerep paling dhuwur ing kabeh panganan, sugih ing fycocyanin lan akeh unsur mineral liyane lan zat-zat bioaktif sing bisa nambah kakebalan.
  • Raw Material – Blue Spirulina (Phycocyanin) Superfood Non GMO, Vegan +

    Bahan Baku - Spirulina Biru (Phycocyanin) Superfood Non GMO, Vegan +

    Blue Spirulina (Phycocyanin) 2.11oz / 60g, Superfood saka Alga Biru-Hijau, Pewarna Panganan Alami kanggo Minuman Smoothie & Protein - Non GMO, Bebas Gluten, Bebas Susu, Vegan +

    Phycocyanin (Spirulina blue) minangka jinis bubuk biru langit sing diekstraksi saka spirulina. Iki minangka sejenis protein, uga pigmen sing bisa dipangan alami sing apik, uga panganan sing sehat. Phycocyanin minangka salah sawijining protein pigmen langka ing alam, ora mung warna, nanging uga jinis protein bergizi, komposisi asam amino lengkap, kanthi kandungan asam amino sing dibutuhake.
  • OEM ODM Certified Organic Spirulina tablets Capsule Softgel Powder etc.

    OEM ODM Certified Organic Spirulina tablet Capsule Softgel Powder lsp.

    Bubuk Spirulina digawe saka spirulina seger kanthi nyemprot, nyaring, lan disinfeksi. Wernane ijo tuwa. Iki minangka panganan suplemen nutrisi alami sing paling nutrisi lan imbang sing ditemokake nganti saiki. Isine protein sing dibutuhake kanggo urip saben dinane, lan kandungan asam amino protein iku seimbang banget, lan ora gampang dipikolehi saka panganan liyane. Lan pencernaane nganti 95%, sing gampang dicerna lan diserep dening awak manungsa.
  • OEM ODM Certified Organic Chlorella Tablet Capsule Softgel Powder etc.

    Powder Softgel Kapsul Organik Organisasi OEM ODM dll.

    Chlorella minangka alga ijo sèl tunggal, kalebu bagean saka kulawarga klorofil filum. Klorella ngemot sepuluh kali jumlah karoten beta sing ditemokake ing wortel lan nduweni kandungan klorofil sing luwih dhuwur tinimbang tanduran liya sing dingerteni. Alga iki sugih karo vitamin B12 lan vitamin B liyane. Iki duwe mupangat kesehatan sing penting kanggo aliran getih sing gegandhengan karo logam abot kanggo nyaring racun saka awak kanthi efisien, mbantu nggawe sel getih sing sirkulasi ing awak lan nambah sistem kekebalan awak. Klorella dinding sel retak alami uga akeh protein, vitamin, mineral, Faktor Wutah Chlorella lan zat-zat liyane sing migunani, minangka pilihan paling apik kanggo vegan kanggo entuk nutrisi sing seimbang saka penawaran alam ibu.