page_banner

produk

Bahan baku-Bahan pakan ternak bubuk Spirulina Kaya Antioksidan, Mineral, Asam Lemak, Serat lan Protein, Tanpa Iradiasi, Tanpa Kontaminasi, Ora Ana GMO

Katrangan singkat:

Spirulina minangka jinis tanduran ngisor, kalebu cyanophyta, rivulariaceae. Bakteri kasebut lan bakteri, intraselular dudu inti sejatine, ujar maneh bakteri biru. Struktur sel ganggang ijo biru asli, lan gampang banget, yaiku bumi minangka organisme fotosintetik sing paling wiwitan, ing planet iki dibentuk sajrone 3,5 milyar. Tuwuh ing banyu, ing mikroskop bentuk filamen spiral, mula jenenge.


Detail Produk

Tag Produk

Bahan Panganan-Bahan Pakan Kelas Spirulina

Spirulina minangka jinis tanduran ngisor, kalebu cyanophyta, rivulariaceae. Bakteri kasebut lan bakteri, intraselular dudu inti sejatine, ujar maneh bakteri biru. Struktur sel ganggang ijo biru asli, lan gampang banget, yaiku bumi minangka organisme fotosintetik sing paling wiwitan, ing planet iki dibentuk sajrone 3,5 milyar. Tuwuh ing banyu, ing mikroskop bentuk filamen spiral, mula jenenge.
Minangka pakan Kewan digunakake ing tani unggas, dikonsumsi dening iwak iwak lan udang, iwak tropis, manuk hias, jaran lan uga kucing lan segawon.
Panganan spirulina kanggo timun laut, bubuk spirulina kanggo pakan kewan
Wêdakakêna spirulina kanggo aditif pakan, bubuk pupuk spirulina pakan, bubuk spirulina kualitas apik kanggo pakan

Aplikasi spirulina ing feed:

Spirulina bisa digunakake ing bentuk bubuk urip utawa alga minangka pakan kanggo kewan banyu utawa bibit, utawa minangka aditif kanggo nggawe pelet. Bubuk ganggang ora gampang dicelupake, aglomerat, lan ora gampang rusak kualitas banyu nalika dilebokake ing banyu. Iki bisa ningkatake tuwuhing macem-macem kewan banyu, nambah tingkat kaslametan larva lan nambah warna awak.

Eksperimen babagan panggunaan spirulina ing udang, penyu, kepiting kali, kerang, abalone, welut, lan liya-liyane mbuktekake manawa spirulina duwe pengaruh panganan sing signifikan banget kanggo akuakultur, utamane ing bibit akuatik, lan duwe efek umum kanggo ningkatake tuwuh lan nambah tingkat kaslametané. , Bisa ngganti bagean saka feed konvensional, nyuda biaya produksi, lan entuk mupangat ekonomi sing signifikan

Aplikasi Chlorella ing feed:

Bisa langsung digunakake minangka umpan kanggo udang lan macem-macem bibit iwak ekonomi sing larang regane. Uga duwe efek ngilangi polusi nitrogen kayata nitrogen amonia lan asam nitrat ing banyu. Sanalika, bisa mbusak logam abot ing banyu ing wektu kanggo nambani banyu limbah lan njamin keseimbangan lan stabilitas ekosistem akuatik. Kabeh aspek bisa uga duwe peran.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita