page_banner

produk

Bahan Baku - Spirulina Biru (Phycocyanin) Superfood Non GMO, Vegan +

Katrangan singkat:

Blue Spirulina (Phycocyanin) 2.11oz / 60g, Superfood saka Alga Biru-Hijau, Pewarna Panganan Alami kanggo Minuman Smoothie & Protein - Non GMO, Bebas Gluten, Bebas Susu, Vegan +

Phycocyanin (Spirulina blue) minangka jinis bubuk biru langit sing diekstraksi saka spirulina. Iki minangka sejenis protein, uga pigmen sing bisa dipangan alami sing apik, uga panganan sing sehat. Phycocyanin minangka salah sawijining protein pigmen langka ing alam, ora mung warna, nanging uga jinis protein bergizi, komposisi asam amino lengkap, kanthi kandungan asam amino sing dibutuhake.


Detail Produk

Tag Produk

Blue Spirulina (Phycocyanin) 2.11oz / 60g, Superfood saka Alga Biru-Hijau, Pewarna Panganan Alami kanggo Minuman Smoothie & Protein - Non GMO, Bebas Gluten, Bebas Susu, Vegan +

Phycocyanin (Spirulina blue) minangka jinis bubuk biru langit sing diekstraksi saka spirulina. Iki minangka sejenis protein, uga pigmen sing bisa dipangan alami sing apik, uga panganan sing sehat. Phycocyanin minangka salah sawijining protein pigmen langka ing alam, ora mung warna, nanging uga jinis protein bergizi, komposisi asam amino lengkap, kanthi kandungan asam amino sing dibutuhake.

Rincian Phycocyanin

Phycocyanin ditapis saka spirulina alami. Iki minangka salah sawijining bubuk biru lan protein pigmen langka ing alam. Kandungan protein spirulina luwih saka 35%. Iki ora mung pewarna panganan alami sing apik, nanging uga protein sing bergizi, lan uga panganan sing apik kanggo kesehatan.
Bubuk spirulina biru wis disertifikasi karo USDA Organic lan EU Organic. 100% Alami, Ora Manis, Ora Agen Perasa, Bebas GMO, Ora Alergi, Tanpa Aditif, Tanpa Pengawet.
Saliyane spesifikasi E6 filokyanin, kita uga duwe telung spesifikasi E18, E25, lan E40. Saben spesifikasi duwe keunikan dhewe supaya bisa nyukupi kebutuhan sampeyan ing urip!

Lamaran

1. Bubuk spirulina Biru bisa digunakake ing lapangan panganan lan ngombe. kayata es krim, jajan, wedang, teh guncang susu, permen lan sapanunggalane.
2. Bubuk spirulina Biru bisa digunakake ing lapangan kosmetik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita