page_banner

produk

  • Raw material-Animal feed grade Spirulina Powder Rich in Antioxidant, Minerals, Fatty Acids, Fiber and Protein, No Irradiated, No Contaminated, No GMOs

    Bahan baku-Bahan pakan ternak bubuk Spirulina Kaya Antioksidan, Mineral, Asam Lemak, Serat lan Protein, Tanpa Iradiasi, Tanpa Kontaminasi, Ora Ana GMO

    Spirulina minangka jinis tanduran ngisor, kalebu cyanophyta, rivulariaceae. Bakteri kasebut lan bakteri, intraselular dudu inti sejatine, ujar maneh bakteri biru. Struktur sel ganggang ijo biru asli, lan gampang banget, yaiku bumi minangka organisme fotosintetik sing paling wiwitan, ing planet iki dibentuk sajrone 3,5 milyar. Tuwuh ing banyu, ing mikroskop bentuk filamen spiral, mula jenenge.
  • Raw material – Certified Organic Chlorella Powder

    Bahan baku - Powder Klorella Organik sing Disertifikasi

    Produk iki minangka zamrud, duwe ambu karakteristik alga, ngemot protein dhuwur, gajih sithik, gula sithik, panas sithik, lan kaluwihan saka kandungan vitamin, mineral sing akeh. Klorella kaya klorofil lan faktor pertumbuhan klorida (CGF), kanthi kabeh jinis asam amino, bisa nyukupi kabutuhan tuwuhing manungsa, lan kewan, minangka sumber protein sel tunggal sing akeh digunakake ing panganan sing sehat lan panganan sing fungsional , duwe pasar jembar.
  • Certifed Organic Spirulina Powder No GMOs And Vegan Friendly

    Powder Spirulina Organik sing Disertifikasi Ora Ana GMO lan Cocokake Vegan

    Produk iki ijo peteng, duwe ambu karakteristik alga. Produk iki duwe nutrisi lengkap, kandungan protein dhuwur, sugih ing pirang-pirang jinis vitamin, mineral lan unsur tilase liyane sing dibutuhake awak manungsa. Kandhutan lemak lan selulosa sithik, nanging lipid meh kabeh asem lemak tak jenuh sing penting. Kajaba iku, nduweni kandungan zat besi sing bisa nyerep paling dhuwur ing kabeh panganan, sugih ing fycocyanin lan akeh unsur mineral liyane lan zat-zat bioaktif sing bisa nambah kakebalan.
  • Raw Material – Blue Spirulina (Phycocyanin) Superfood Non GMO, Vegan +

    Bahan Baku - Spirulina Biru (Phycocyanin) Superfood Non GMO, Vegan +

    Blue Spirulina (Phycocyanin) 2.11oz / 60g, Superfood saka Alga Biru-Hijau, Pewarna Panganan Alami kanggo Minuman Smoothie & Protein - Non GMO, Bebas Gluten, Bebas Susu, Vegan +

    Phycocyanin (Spirulina blue) minangka jinis bubuk biru langit sing diekstraksi saka spirulina. Iki minangka sejenis protein, uga pigmen sing bisa dipangan alami sing apik, uga panganan sing sehat. Phycocyanin minangka salah sawijining protein pigmen langka ing alam, ora mung warna, nanging uga jinis protein bergizi, komposisi asam amino lengkap, kanthi kandungan asam amino sing dibutuhake.