page_banner

produk

Tablet Spirulina 500mg

Katrangan singkat:

Spirulina minangka mikroalga ijo-ijo, tuwuh ing banyu seger lan uyah, sing uga minangka salah sawijining bentuk urip paling tuwa ing Bumi. Spirulina minangka alga biru-ijo alami sing akeh nutrisi, lan akeh sumber vitamin, β-karoten, mineral, klorofil, asam gamma-linolenat (GLA) lan protein. Amarga spirulina ngemot nilai nutrisi lan tunjangan kesehatan sing akeh, mula dianggep minangka panganan super sing paling nutrisi ing saindenging jagad.


Detail Produk

Tag Produk

[SPIRULINA ORGANIK Saka HAINAN]:King Dnarmsa duwe 1.000.000 m2 pabrik pabrik kanthi luwih saka 500 kolam ternak mikroalga ing pulau Hainan, lan fasilitas produksi disertifikasi dening HACCP, ISO 22000, BRC. Spirulina lan klorella King Dnarmsa disertifikasi dening Program Organisasi Nasional USDA (NOP), Naturland, Sertifikat Halal Koser.

[KHUSUS SPIRULINA KUALITAS]:Spirulina sugih ing beta-karoten lan asam lemak esensial GLA, zat besi, vitamin B-kompleks, vitamin D, E lan C, uga kalium, selenium, mangan, tembaga, kromium, magnesium, fosfor lan seng. Spirulina nyedhiyakake dhukungan kanggo energi awak.

Spirulina sugih ing protein sing ngemot kabeh asam amino penting. Isine konsentrasi protein paling dhuwur kanggo tanduran, ramuan utawa kewan, saben gm. Isine 70% kompleks Vitamin B12, lan 18 jinis Asam Amino Penting lan antioksidan. Ningkatake energi saben dina nganggo kabeh vitamin sumber alami!

[Kemurnian- Ora liya Spirulina]:Bahan-bahan paling apik sing dibudidayakake ing banyu murni, wilayah sing ora tercemar lan sinar srengenge sing cerah ing pulau Hainan. Spululine King Dnarmsa dudu GMO, ora ana bahan pengikat, ora ana warna gawean, ora ana rasa pewarna, lan ora ana bahan pengawet, mung bahan nutrisi spirulina murni. Uga, 100% ramah vegan.

[Super Alkalizing Superfood]:Lembaga riset ganggang King Dnarmsa, minangka salah sawijining institusi panaliti ganggang ing negara kasebut, ora mung ngrampungake akeh masalah teknis ing anakan, produk anyar lan pangembangan proses, nanging uga aktif nindakake kerja sama teknis lan pertukaran. Wis nindakake kerjasama karo universitas terkenal lan institusi riset lan entuk sawetara produk lan paten anyar lan asil properti intelektual liyane.

Katrangan Produk

Apa sing diarani Spirulina?

Spirulina minangka mikroalga ijo-ijo, tuwuh ing banyu seger lan uyah, sing uga minangka salah sawijining bentuk urip paling tuwa ing Bumi. Spirulina minangka alga biru-ijo alami sing akeh nutrisi, lan akeh sumber vitamin, β-karoten, mineral, klorofil, asam gamma-linolenat (GLA) lan protein. Amarga spirulina ngemot nilai nutrisi lan tunjangan kesehatan sing akeh, mula dianggep minangka panganan super sing paling nutrisi ing saindenging jagad.

Tumbuh ing banyu kanthi pH (alkali) lan sawise panen, sampeyan bisa tuku spirulina ing bentuk tablet, serpihan, bubuk lan cairan. Lan saiki umume diarani "superfoods" saiki.

Spirulina– Panganan Lengkap

Khusus, spirulina dikemas karo kabeh nutrisi penting sing bisa ndhukung kesehatan sampeyan.

Beta-karoten - Spirulina duwe 10-karotin beta wortel, sing bisa dadi antioksidan.

Protein lengkap - Spirulina ana ing antarane 65 lan 75% protein lan ngemot kabeh sangang asam amino esensial.

Asam Lemak Penting - Asam linolenat gamma (GLA), salah sawijining asam lemak esensial paling langka, ditemokake ing spirulina.

Vitamin - B vitamin, vitamin C lan E kabeh ana ing spirulina.

Mineral– Spirulina minangka sumber kalium, uga kalsium, kromium, tembaga, zat besi lan magnesium.

Phytonutrients– Spirulina duwe nutrisi adhedhasar tanduran sing kalebu klorofil, polisakarida, sulfolipid, lan glikolipid.

Phycocyanin - Ekstrak spirulina unik, sing dikenal ndhukung reaksi inflamasi sing sehat lan duwe efek antioksidan.

Kanggo pangopènan saben dinan, dosis normal saben spirulina yaiku 1-3 gram lan bakal ditrapake.

Chlorella vs Spirulina: Bedane

Apa bedane lan panganan sing loro sing paling entuk manfaat kasebut?

Chlorella minangka alga banyu tawa uniselular ijo sing akeh protein, vitamin (kalebu vitamin B12), mineral (utamane zat besi), asam amino lan asam nukleat. Alga klorella duwe kandungan klorofil sing dhuwur sing bisa mbantu ngresiki getih lan jaringan kita, saengga migunani banget kanggo detoksifikasi. Uga, Chlorella ngemot Faktor Wutah khusus sing bisa ngatasi kerusakan jaringan saraf.

Spirulina minangka ganggang banyu tawa uniseluler biru-ijo sing dikemas karo protein, vitamin (kalebu vitamin A, B1, B2, B6 lan K), mineral penting (kalebu zat besi, kalsium lan magnesium), mineral mineral, asam lemak esensial, asam nukleat (kalorone RNA lan DNA), polisakarida lan antioksidan. Utamane Spirulina minangka sumber GLA (asam gamma-linoleic) sing luwih apik, lemak 'apik' sing penting kanggo fungsi otak lan jantung.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita